Villa Happy View

Villa Happy View is een mooie ruime villa met een fantastisch uitzicht over de Caribische zee waar u iedere dag weer van zult genieten! Op loopafstand ligt het gemoedelijke strand van Karakter, waar u met een heerlijke tropische cocktail kunt genieten van zon en zee.

De ruimte
Villa Happy View is gelegen op het mooie en beveilgde Coral Estate op slechts vijf minuten lopen van het strand. Hier bevinden zich twee restaurants, een duikschool en spa. In nabije omgeving liggen de mooiste stranden van Curacao, o.a. de Daaibooi, Porto Mari en Cas Abou.

Toegang voor gasten
Villa Happy View beschikt over een ruime voorporch met groot zwembad en buiten douche, 4 slaapkamers met airco en fan, 4 badkamers, woonkamer, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, bijkeuken met wasmachine.

Bon bini!

Mijn naam is Hil en ik zal u ontvangen in Villa Happy View en zorgen dat uw verblijf hier zo optimaal mogelijk is. Ik woon zelf ook met veel plezier op Coral Estate en in mijn vrije tijd ga ik duiken, zwemmen of fietsen. Het is ook altijd leuk om in de stad uit te gaan naar een gezellig restaurantje in Pietermaai of swingen bij bar 27 aan het Waaigat.